Over Music Club

“I have a dream” – Martin Luther King

Mijn naam is Rudy en #MusicClub is mijn initiatief, mijn langgekoesterde droom sinds mijn schooljaren. Ik wilde altijd al mijn eigen muziekplekje hebben, een plek waar muziek gemaakt kon worden door en voor muzikanten.

Terugdenkend aan mijn schooltijd, herinner ik me hoe moeilijk het was voor ons, een Top 40 bandje destijds, om een podium te vinden om onze hobby en passie uit te oefenen.

Dus ontstond mijn idee: een laagdrempelige plek creëren waar muzikanten, jong en oud, hun talenten kunnen tonen aan een (eigen) publiek.

Zo werd #MusicClub geboren, een knus Pop Café/Event Center in Hoofddorp, met als doel semi-professionele bands, singer-songwriters, stand-up comedians, solo muzikanten, muziekschoolleerlingen en andere artiesten de kans te geven op te treden tijdens try-outs, om zo meer ervaring en exposure op te doen.

Op verschillende zaterdagavonden organiseren we “Saturday Night Live” evenementen, waar lokale bands live optreden en waarbij de toegang gratis is.

“If You Can Dream It, You Can Do It” – Walt Disney

 

EVENTS

Lees meer...
zaterdag 13-04-2024 20:00
Karaoke & Open Podium *
Kom gezellig Karaoke of je Singer Songwriter skills ten gehore brengen. Speel je een instrument of heb je een cabaret act? Schroom niet bij ons het podium te betreden.
Lees meer...
zaterdag 20-04-2024 20:00
Karaoke & Open Podium
Kom gezellig Karaoke of je Singer Songwriter skills ten gehore brengen. Speel je een instrument of heb je een cabaret act? Schroom niet bij ons het podium te betreden.