Aanmelden als bandje, zanger of cabaret act bij Music Club

Bij #MusicClub zijn we altijd op zoek naar nieuwe, talentvolle bandjes die bij ons willen optreden. We geloven in het ondersteunen van opkomende artiesten en het bieden van een platform voor hen om hun muziek te delen met het publiek. Of je nu een semi-pro band bent, een beginnende act of een solo-artiest, we staan open voor alle soorten muziek en genres.

Als je geïnteresseerd bent om bij ons te spelen, kun je gemakkelijk contact met ons opnemen via onze website of social media kanalen. We staan open voor alle soorten vragen en bespreken graag de mogelijkheden om bij ons te spelen. We hebben een backline beschikbaar, wat betekent dat we al het basisinstrumentarium voorhanden hebben, waaronder versterkers en een drumstel. Als je echter liever je eigen versterkers of drumstel meeneemt, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Als je graag wilt weten wat onze faciliteiten en apparatuur zijn voordat je bij ons komt spelen, raden we je aan om onze locatie te bezoeken tijdens een van onze evenementen. Op die manier kun je zelf zien wat we in huis hebben en welke apparatuur je kunt verwachten. Bovendien kun je dan ook kennismaken met ons team en onze gastvrijheid ervaren.

We organiseren regelmatig open podia en evenementen waarbij bands kunnen spelen en hun muziek kunnen laten horen. Dit biedt een geweldige kans om jouw muziek te presenteren aan een live publiek en meer ervaring op te doen op het podium. Ons publiek is open-minded en enthousiast, dus je kunt er zeker van zijn dat jouw muziek zal worden gewaardeerd.

Onze locatie biedt ook een intieme en gezellige sfeer, waardoor het ideaal is voor kleinere bandjes en akoestische sets. We willen dat alle artiesten zich comfortabel en thuis voelen bij ons, dus we zorgen voor een professionele maar toch ontspannen sfeer tijdens het optreden.

Kortom, bij #MusicClub zijn we altijd op zoek naar nieuwe en getalenteerde bandjes om bij ons te spelen. We staan open voor alle soorten muziek en genres en bieden een intieme en gastvrije locatie om jouw muziek te delen met het publiek. Neem gerust contact met ons op als je geïnteresseerd bent om bij ons te spelen of als je nog vragen hebt. We kijken er naar uit om je te ontmoeten en te zien wat voor muziek je in huis hebt.